SD-Kvinnor jobbar vidare!

Under de senaste två dagarna har SD-Kvinnors styrelse jobbat vidare för allt vad tygen håller. Igår kväll träffades kassören Janita Kirchberg, vice ordförande Therese Borg och ordförande Carina Herrstedt hemma hos Carina  där de ägnade några timmar åt att arbeta med SD-Kvinnors budget.

Detta åtföljdes av ett långt och väldigt produktivt styrelsemöte idag. Utöver att nya beslut, som kommer att underlätta det fortsatta organisatoriska arbetet, fattades planerades också inför kommande kampanjer, inför det fortsatta arbetet med att ta fram politiska riktlinjer och idédokument, och för höstens medlemsträff samt vårens årsmöte. Kort och gott lyckades styrelsen under dagen arbeta fram en grovplanering för ett halvår framåt!

Alla medlemmar kommer inom några dagar att kontaktas via mail (eller post) för att få veta mer detaljer kring vad som är planerat. Är du inte redan medlem men vill bli det för att kunna ta del av det fortsatta arbetet så maila dina kontaktuppgifter till medlem@sdkvinnor.se.

 

SD-Kvinnors styrelsemöte på SD:s riksdagskansli 13 september 2011. Carina Herrstedt.

SD-Kvinnors styrelsemöte på SD:s riksdagskansli 13 september 2011. Janita Kirchberg, Julia Holmelius och Hanna Wigh.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>